Per què és Taguas (marfil vegetal) Eco-friendly?

Escrit per Admin el 5 de setembre de 2008

Què és l'ambient?

Durant els últims anys ecològica i 'verd' s'han convertit en els departaments de màrqueting "de moda favorit de tot el món. Tot, des dels automòbils a les cases està sent comercialitzat com a bo per al medi ambient. Tot el temps segueix sent un fet cert: no sempre es consumeix més el medi ambient de consumir alguna cosa, fins i tot ecològica.

Tanmateix, reconeixent que és en la majoria dels pobles a la naturalesa de vegades induldge i comprar coses que és important ser selectiu sobre el que compra. Temes que són ecològics se suposa que deixar un petit footprin, o fins i tot millor - no hi ha empremta en tots, en el medi ambient. Això és una mica difícil de mesurar només sobre la base del que el departament de màrqueting serveix, perquè ningú pot trucar als seus productes o serveis "ecològics". En la majoria dels països no existeix un requisit de reglamentació o criteris que un producte o servei ha de complir per ser anomenat ecològic. Per tant un "ambient tòxic abocador" pot ser un oxímoron, però jurídicament no fos d'abast de la publicitat creativa copywriters de tot el món.

Com a resultat d'això, s'ha convertit cada vegada més important per als consumidors (i empreses) per a preguntar i examinar aquests qüestió ecològica reclamacions abans de comprar un producte o servei. Hi ha tres angles per prendre quan es mira als productes o serveis:

 1. Què passa si no existís: Encara que no sempre resulta pràctic, com a 'què passa si l'electricitat no existeix', a vegades és útil per jutjar un producte únic en el seu negatiu (o positiva) per al medi ambient. Quin tipus d'impacte ambiental té el producte.
 2. Pot ser més ecològica: A menys que vostè és un científic o enginyer de materials pot ser difícil de jutjar ecològica d'ús de com s'hi obté un producte, fet, enviats i eliminats. Dit això, hi ha sentit comú en general, les preguntes que vostè pot demanar, com ara:
  • Era «energia verda», utilitzada en la producció i lliurament del producte
  • Van ser els materials reciclats utilitzats van ser les matèries primeres recollides / extret en forma sostenible
  • Quin és el post-producció de residus manejats
  • Com és l'eliminació dels productes manipulats (alguns fabricants ofereixen l'eliminació ecològica dels seus productes de manera gratuïta)
 3. Com es compara amb altres productes a la seva classe: Si hi ha un gran mercat per a un producte de classe, el més probable és que hi haurà una multitud de fabricants competint pel seu consum de dòlars (per exemple, automòbils). Esperem que almenys algunes d'aquestes empreses en aquest camp ecològic d'ús de la seva marca o producte com un avantatge competitiu. Es recorda per què és més ecològic que el "altres nois" i els motius de com o per què el seu producte o servei en particular és més ecològic. Encara que s'ha de ser cautelós amb respecte a aquestes reclamacions, és segur dir que si una empresa no té a l'agenda ambiental de tot, no està en la seva llista de prioritats.

Per què és important?

Com Ciències Ambientals cobra impuls, estem cada vegada més conscients de l'impacte que tenim a la Terra. Una sèrie de qüestions mediambientals com l'escalfament global, la tala la selva tropical, la contaminació de l'aigua, etc bombolles fins la part superior de moltes persones consciousnes i s'estan convertint cada vegada més important en l'escenari polític també. La raó d'això, i esperem que no és només una moda, és l'enorme impacte que tenim al planeta.

Sense entrar massa profund en el medi ambient arguments, es pot dir amb seguretat que la nostra trajectòria ha estat força trist. Hi ha alguns, inclosos nosaltres, que creuen que si no canviem la nostra manera en què es va a impulsar el medi ambient fora de la proverbial abisme.

Tant si es tracta de la plena bufat Armagedón o menys aparent qüestions com l'extinció de l'espècie, la manca d'aigua potable a la 3a països del món, l'augment dels nivells dels oceans, etc, és important per a nosaltres, per actuar abans que sigui massa tard. Hem d'entendre que som part d'aquest fràgil ecosistema que hem estat abusant de molts segles. No només és el nostre impacte accellerating a causa de l'augment de la industrialització, però també és cada vegada més global. Ja no es els vessaments de petroli, la tala o localitzats que són els nostres majors mals de cap, és l'augment de les temperatures dels oceans, a través de vastes regions sequeres i les inundacions a través d'altres que han d'enfrontar. Per tant, és imperatiu de fer alguna cosa per canviar el nostre comportament.

A menys que vostè és la vida real emobdiment de Dr Evil, hi ha alguna cosa en aquest planeta que li preocupa el tema i val la pena l'estalvi a vostè. Si és la seva família, la vista des d'una muntanya, el simpàtic conillets que va veure al parc o simplement la setmana passada l'accés a l'aigua potable correspon a vostès decidir, però recordeu que la nostra existència i l'existència de moltes altres espècies que està en joc. Aquesta és la raó per la que importa.

Què puc fer?

És molt simple:

 • Educar a vostè i els qui l'envolten.
 • Utilitza el raonament crític per separar la comercialització parlar de fets reals i els problemes
 • Comenceu amb una mica petit i convertir-lo en alguna cosa gran: és molt difícil per a la majoria de nosaltres per tallar les línies d'energia, vendre el cotxe i començar a créixer en la nostra pròpia menjar casolà compostar sòl. Però vostè pot prendre decisions que respectin el medi ambient i amb el temps d'ajustar el seu estil de vida.
 • El converteixen en un objectiu. Igual que amb qualsevol altra cosa que l'esperança d'aconseguir l'ecologisme ha de ser un dels seus objectius i considerem una prioritat.
 • Posi els seus diners on està el seu futur. Estar disposats a pagar més per productes ecològics. Productes ecològics costen més sovint perquè el preu inclou el cost de l'eco-amigable de proveïment, producció, transport i disposició cada vegada més.
 • Més demanda dels productors. Assegureu-vos que són conscients que el medi ambient és una de les seves prioritats.

On puc comprar Eco-friendly Taguas (marfil vegetal) Jewelry?

Hi ha una sèrie de en línia i de maó i morter de botigues on pots comprar verdura ecològica joies:

En línia ecològica joieria:

 • Pueblito.ca - Eco-amigables Fairtrade Joieria

Botigues de maons i morter:

Que s'afegirà

Comments are closed.