Miksi Tagua (kasviöljy Ivory) Eco-Friendly?

Kirjoittanut Admin on September 5th, 2008

Mikä on ympäristöystävällinen?

Viime vuosia Eco-ystävällinen ja "vihreä" on tullut markkinoinnin yksiköiden suosikki buzzwords ympäri maailmaa. Kaikki autojen taloja on kaupan hyvä asia ympäristön kannalta. Kaikki samalla yksinkertainen tosiasia on totta: vievää mitään ei aina ympäristöystävällisempää kuin kuluttavat jotain, vaikka ympäristöystävällisiä.

Kuitenkin tunnustaa, että se on useimmissa kansojen luonteeltaan joskus induldge ja ostaa tavaraa, että on tärkeää olla valikoiva, mitä ostaa. Erät, jotka ovat ympäristöystävällisiä on tarkoitus lähteä pienemmällä footprin tai jopa parempi - no jalanjälki lainkaan, ympäristöön. Tämä on hieman vaikea arvioida vain sen perusteella, mitkä markkinoinnin yksikkö palvelee, koska kuka tahansa voi soittaa heidän tuotteensa tai palvelunsa "ympäristöystävällinen". Useimmissa maissa ei ole sääntelyvaatimuksia, tai kriteerejä, jotka tuotteen tai palvelun on täytettävä, jotta sitä kutsutaan ympäristöystävällisiä. Sen vuoksi "ympäristöystävällisiä myrkyllisten jätteiden kaatopaikka" voi olla oksymoron, mutta oikeudellisesti eivätkä luovan saavuttaa mainonnan copywriters kaikkialla.

Tämän johdosta on tullut yhä tärkeämpää kuluttajien (ja yritysten) pyytää kysymystä ja tutkimaan näitä ympäristöystävällisiä vaateita ennen kuin he ostavat tuotteen tai palvelun. On olemassa kolme kulmat ottaa kun tarkastellaan tuotteet tai palvelut:

 1. Entä jos se ei ole: Vaikka ei aina ole käytännöllistä, kuten "mitä jos sähköä ei ollut olemassa", se on joskus syytä arvioida tuotteen yksinomaan sen negatiivinen (tai positiivinen) vaikutus ympäristöön. Millaisia ympäristövaikutuksia ei tuote ole.
 2. Voiko se olla ympäristöystävällisiä: Jos olet materiaalien insinööri tai tiedemies voi olla vaikea arvioida ekologisen friendliness, miten tuote on peräisin, joka on tehty, kuljetetaan ja hävitetään. Näin ollen on periaatteessa terve järki kysymyksiä, voit kysyä esimerkiksi:
  • Oli "vihreää energiaa", jota käytetään tuotannossa ja toimitus tuote
  • Kierrätettäisiin käytetyt materiaalit Jos raaka-aineita kerätään / uutetaan kestävällä tavalla
  • Miten jälkeisen tuotannon jätteet käsitellään
  • Miten tuotteiden loppusijoittamisen käsitellään (jotkut valmistajat tarjoavat ympäristöystävällisestä hävittämisestä tuotteitaan ilmaiseksi)
 3. Miten sitä vertaa muihin tuotteisiin sen luokan: Jos on olemassa suuret markkinat tuotteen luokan mahdollista, että siellä on useita valmistajia vying sinun kuluttajien dollaria (esim. autot). Toivottavasti ainakin osa näistä yrityksistä edistävät ympäristö-ystävällisyys niiden tuotemerkin tai tuotteen kilpailuetua. He huomauttavat, miksi se on enemmän ympäristöystävällisiä kuin "muut kaverit" ja perustella, miten tai miksi heidän tuote tai palvelu on enemmän ympäristöystävällisiä. Vaikka sinulla olisi varovainen suhteessa näitä vaatimuksia, se on turvallista sanoa, että jos yrityksellä ei ole ympäristösuunnitelmat lainkaan, se ei ole heidän prioriteettiluettelo.

Mitä väliä sillä on?

Kuten Environmental Science saa tuulta siipiensä alle, meidän on yhä enemmän tietoinen vaikutuksista olemme maapallolla. Monet ympäristökysymykset, kuten ilmaston lämpeneminen, sademetsän clearcutting, veden saastuminen jne. ovat kuplina ylös monien ihmisten consciousnes ja ovat yhä merkittäviä poliittisia vaiheessa hyvin. Syynä tähän, ja toivomme, että se ei ole pelkkä villitys on valtava vaikutus olemme maapallolla.

Menemättä liian syvälle ympäristö perusteluja, se on turvallista sanoa, että levy on melko synkkä. On joitakin, myös meille, jotka uskovat, että jos emme muuta meidän tavoin me push ympäristön pois sananparsissa partaalla.

Onko se täydellinen puhalletut Armageddon tai vähemmän ilmeinen kysymyksiä, kuten laji kuolla sukupuuttoon, puhtaan juomaveden puutteen on 3 rd maailman maat, nousevat meressä jne. on tärkeää, että voimme toimia ennen kuin on liian myöhäistä. Meidän on ymmärrettävä, että me olemme osa tätä herkkää ekosysteemiä, joka meillä on ollut väärin monien vuosisatojen ajan. Ei vain on vaikutusta accellerating lisääntymisen vuoksi teollistamiseen, mutta se on myös yhä enemmän maailmanlaajuisia. Se ei ole enää Öljyntorjuntapalvelut, tai paikallinen clearcutting, jotka ovat suurin päänsärky, ja se on kasvussa valtamerien lämpötila, kuivuus kaikkialla suuri alueiden ja tulvia yli muiden, että meidän on taisteltava. Sen vuoksi on välttämätöntä, että teemme jotain muuttaa käyttäytymistä.

Ellet ovat tosielämän emobdiment Dr. Evil on jotain tällä planeetalla, että te huolta, ja se on syytä säilyttää sinulle. Onko teidän perhe, näkymä vuorelta, CUTE bunnies sinun piti puiston viime viikolla tai yksinkertaisesti juomavettä on jopa voit päättää, mutta muista, että olemassaolomme ja useiden muiden lajien on vaakalaudalla. Siksi sillä on.

Mitä voin tehdä?

Se on varsin yksinkertainen:

 • Kouluttaa itseäsi ja ympärilläsi.
 • Käytä kriittinen perustelut erillinen markkinointi-puhuvat tosiseikat ja kysymyksiä
 • Käynnistä pieniä ja muuttaa sen joksikin suuri: se on erittäin vaikeaa useimmille meistä leikata voimalinjoja, myydä auto ja aletaan viljellä omaa ruokaa home-made kompostoidun maaperään. Mutta voit tehdä valintoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja ajallisesti muokata elämäntapa.
 • Tee se tavoite. Kuin mikään muu, että toivoisitte saavuttaa ekologiasta on yksi tavoite, ja mielestämme etusijalla.
 • Laita rahaa, jossa tulevaisuudessa on. Ole valmis maksamaan enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita. Eco-ystävällinen tuotteet maksavat usein enemmän, koska hinta sisältää kustannukset ympäristöystävällisen hankinnan, tuotannon, merenkulku ja yhä hävittämistä.
 • Kysyntä enemmän tuottajille. Varmista, että he ovat tietoisia siitä, että ympäristö on yksi ensisijaisista tavoitteistanne.

Mistä voin ostaa Eco-Friendly Tagua (kasviöljy Ivory) Korut?

On olemassa useita online-ja tiili ja laasti kauppoihin, joissa voit ostaa ympäristöystävällisiä kasvis korut:

On-line-Eco-friendly Korut Storesta:

Tiili ja laasti myymälöissä:

On lisättävä

Kommentit on suljettu.